Samenstelling

        

Siam massageolie - Natuurlijke oliën gecombineerd in een unieke samenstelling 

Massageolie is een onmisbaar item in de massage want zonder de olie is de huid te stroef en masseert het niet fijn. Een massage moet ontspannend  zijn en dat wordt het als je een massage olie gebruikt.

Het belangrijkste is een kwalitatieve basis olie.

Siam massageolie bestaat uit zoete natuurlijke amandelolie. Er bestaan namelijk twee soorten: zoete amandelolie en bittere amandelolie. Bittere amandelolie kan amygdaline bevatten waaruit blauwzuur kan worden vrijgemaakt vanuit het lichaam. Hierdoor kan bittere amandelolie beter niet worden gebruikt in massageolie. Zoete amandelolie  daarentegen is wel erg geschikt voor massageolie. Deze olie wordt goed door de huid opgenomen en laat geen laag achter. De olie is voor alle huidtypes geschikt. 

De 3 andere belangrijke bestanddelen zijn:

Aloë vera , rijk aan waardevolle mineralen, sporenelementen, salicylzuur, enzymen, antioxidanten en vitaminen. De aloë vera  zorgt voor hydratatie en natuurlijke regeneratie. Het heeft bovendien een antibacteriële en ontstekingsremmende werking en heeft een cel vernieuwend effect.

 

Jasmijn is rijk aan antioxidanten en  heeft daardoor een celvernieuwende werking en het voorkomt huidveroudering. Het voedt en versterkt de huid en kan een verzachtende en krampstillende werking hebben.

 

Lotus is de belichaming van een mythische plant. De geur straalt geborgenheid, geestelijk evenwicht en innerlijke harmonie uit. Het helpt bij stress en spanning en maakt dat we ons rustiger voelen. Blokkades kunnen worden losgelaten en angsten kunnen gemakkelijker worden aangepakt. Lotus brengt evenwicht en harmonie in geval van overbelasting en uitputting.