Mytische lotus

Siam olie - Natuurlijke oliën gecombineerd in een unieke samenstelling

 

Natuurlijke oliën: Lotus

Nelumbo Nucifera

 

Lotus is de belichaming van een mythische plant.

De geur straalt geborgenheid, geestelijk evenwicht en innerlijke harmonie uit. Het kan helpen bij stress en spanning en maakt dat we ons rustiger voelen. Blokkades kunnen worden losgelaten en angsten kunnen gemakkelijker worden aangepakt. Brengt evenwicht en harmonie in geval van overbelasting en uitputting.

 

Lotus werkt ook uitstekend als essentiële olie in aromatherapie.

Lotus brengt sensualiteit in ons leven en versterkt harmonie en geluk in het hart. We voelen onze eigen intensere gewaarwordingen, leren opnieuw te vertrouwen op onze diepste gevoelens, ons zelfbewustzijn leidt ons naar een nieuw soort natuurlijke ontvankelijkheid. Toewijding, vertrouwen en een ongekende natuurlijke intense sensatie laten u de hemel op aarde ervaren.

 

Lotus symboliseert de kans om het leven op eigen verantwoordelijkheid vorm te geven, om de eigen weg te bepalen in vrijheid en vrede zonder lijden.

 

De geur van lotus en jasmijn heeft een stimulerende en vitaliserende werking op ons hormonale systeem. Onze reukzin heeft een beslissende invloed op onze partnerkeuze, onze seksuele gevoelens, onze intermenselijke gevoelens.