FAQ

 

Wat zijn de verzendkosten?

​Bij bestellingen vanaf € 25,- brengen wij geen verzendkosten in rekening.​ Voor bestellingen die wij via Bpost verzenden wordt de geldende prijs aangerekend die MVH Concept moet betalen aan Bpost.

 

Wat zijn de levertijden?

​Alle bestellingen worden dezelfde avond afgegeven bij Bpost voor snelle verzending. Bpost levert de pakketjes binnen 1 à 2 werkdagen.

 

Waarom geen gratis verzendkosten?

De kosten die gemaakt worden voor het verzenden moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs. Wij kunnen de prijzen van onze producten natuurlijk gaan verhogen en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen. Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier onze klanten die meerdere artikelen bestellen gestraft worden doordat er aan hen ook dubbele verzendkosten worden berekend.

 

Hoe kan ik betalen?

U kunt bij ons veilig online betalen via verschillende methodes. Verschillende betaalmogelijkheden staan duidelijk vermeld op de website.

 

Zijn de prijzen exclusief of inclusief btw?

Alle getoonde prijzen zijn inclusief btw.

 

Kan ik de ontvangen producten terugsturen?

Indien u producten wenst terug te sturen, informeer ons via het contactformulier en wij doen het nodige.

Wat doe ik als ik een vraag of klacht heb?

MVH Concept streeft naar klanttevredenheid. Bent u niet tevreden met onze service of met een product? Dan stellen wij uw mening erg op prijs. Wij raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken via het contactformulier.

 

Hoe snel wordt mijn klacht opgelost?

Ons streven is om uw klacht binnen 1 week af te handelen.

 

Wat doet MVH concept met mijn gegevens?

MVH Concept respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en zorgt er voor dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wilt u hierover meer weten, lees dan ons privacybeleid.