Stralend de herfst tegemoet...

De zomer is nu echt voorbij, dat merken we niet alleen aan de steeds korter wordende dagen, maar ook als ik in de spiegel kijk: mijn zomers kleurtje is aan het wegebben en mijn huid kan er soms wat bleekjes en grauw uitzien.

Daar zijn verschillende redenen voor:

  • zon, wind en zonnecrèmes hebben hun sporen op onze huid achtergelaten
  • zowel zeewater als chloorwater drogen de huid uit en maken haar broos en schilferig
  • tegelijkertijd moet onze huid zich al voorbereiden op het koude seizoen.

Om te voorkomen dat de huid ondanks deze stress wordt beschadigd, is natuurlijke huidverzorging van enorm belang. Een stabiele huidbarrière en een optimale vochtbalans kunnen helpen voorkomen dat verontreinigende stoffen en ziektekiemen uw epidermis binnendringen.

Ik neem afscheid van de zomer met een éénvoudig en doeltreffend herfstverzorgingsprogramma met de Siam SKIN CARE producten. Na een heerlijke herfstwandeling neem ik een lekker warm bad en geniet terwijl van een gezichtsmasker met aloë vera, makkelijk aan te brengen, 15 min laten rusten en dan verwijderen.

 

Na mijn bad wrijf ik mijn gezicht en  lichaam , voetjes niet te vergeten, in met Siam olie. Dit zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel en geeft mijn huid de nodige hydratatie. De amandelolie is niet vettig en trekt makkelijk in de huid.

’s Avonds nestel ik mij voor de TV met een heerlijke kop Siam thee want schoonheid zit ook van binnen.

Nu nog kiezen welke Netflix serie het wordt: The Crown, Casa de papel… en dan lekker indommelen😊

Groetjes, Marleen