Siam olie voor een heerlijke huidverzorging

Siam olie, voor een hydraterende verzorging, een ontspannende massage maar ook verzachtend voor verschillende huidaandoeningen.

Siam olie vergemakkelijkt het glijden van de handen over de huid en geurt aangenaam. De etherische extracten van lotusbloesem en jasmijn hebben een ontspannende werking waardoor de huid fris en zacht aanvoelt.

Siam olie wordt door de huid opgenomen en vormt de basis voor een heerlijke en rustgevende massage. Ideaal voor schoonheidsverzorging. Het lichaam wordt bevrijd van stress, angst, en spanning. Een massage met Siam olie is een echte weldaad voor het hele lichaam.

Veel gebruikers hebben de verzorgende werking van Siam olie al ondervonden bij diverse huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en netelroos. Siam olie is een goede verzorging bij een droge en ruwe huid.

Siam olie is geschikt voor elk type huid. Zowel voor de tere kinder- en babyhuidjes als voor de  meer geleefde huid van oudere personen. Heerlijk zachte verzorging met een aangenaam geurtje. Siam olie vertraagt de gevolgen van het ouder worden.

 

 

 

Siam olie, een schoonheidsmix van heerlijk geurende en verzorgende ingrediënten.

Siam olie , de gouden vloeistof , werd in Thailand ontwikkeld op basis van een eeuwenoud recept en met kwalitatieve verzorgende ingrediënten.

Als basis wordt amandelolie gebruikt. Amandelolie wordt in veel spa's en schoonheidssalons gebruikt vanwege de verbluffende resultaten voor spa-huidbehandelingen en massagetherapiën. Vanwege de goede integratie met andere essentiële oliën, wordt amandelolie regelmatig gebruikt voor de productie van kwalitatieve lichaams- en gezichtsreinigers, gezichtsmaskers en massageoliën. Amandelolie voelt heerlijk aan op je huid en laat je helemaal ontspannen.

 

Aloë Vera zorgt voor het verzogende van de Siam olie. Deze plant , is al eeuwenlang bekend om zijn gezonde eigenschappen. Hij is familie van de lelie, al lijkt hij qua uiterlijk veel meer op een cactus.

De gel in de stekelachtige bladeren zit boordevol gezonde stoffen met geneeskrachtige elementen. Vandaar dat het een sterk ingrediënt is in huidverzorging.

De samenstelling is uniek, 95% van de plant bestaat uit water maar de overige 5% zit boordevol werkzame stoffen zoals vitamines, mineralen en antioxidanten. Als je een blad doorsnijdt zie je een slijmerige gel, dit is het deel dat voor huidverzorgingsproducten wordt gebruikt.

Aloë Vera heeft daarnaast een belangrijk voordeel: het wordt makkelijk opgenomen door de huid. Daardoor dringt de Siam olie goed in de huid en zorgt het voor de ultieme verzorging.

Het is zelfs goed voor huidproblemen als eczeem en netelroos. Het kalmeert, verzorgt en voedt de huid.

De bladeren en bloemen van de lotus zien er nooit modderig uit. Het zelfreinigende vermogen van de bladeren wordt wel eens het lotus-effect genoemd. Dit is de reden waarom de lotusbloem symbool staat voor zuiverheid. De lotusbloem in Siam olie zorgt voor een stukje schoonheid , reinheid en gezondheid.

  

De bloemige exotische geur heeft een kalmerende en rustgevende werking.

De heerlijke geur van de Siam olie komt van de jasmijn. De jasmijn ruikt bloemig, fruitig, poederig en rijk. Een liefelijke en bevallige geur die perfect de verzorgende ingrediênten van de Siam olie aanvult.

De Aziatische jasmijn is een plant die van juni tot augustus is bedekt met kleine bloemen, in de vorm van propellers en zeer geurig. Deze overvloedige bloei laat een heerlijke geur vrij die zich op grote schaal verspreidt.