Siam olie ruikt zo lekker maar waarvoor gebruik ik het?

In december stonden we op de Country beurs in Gent en dit was een ideale gelegenheid om onze Siam olie te promoten. We lieten de bezoekers de olie testen op hun hand en vaak kregen we de reactie “dat ruikt lekker “ , “dat trekt goed in” , “waarvoor dient dat”... We merkten dat veel mensen enthousiast waren maar vaak niet goed wisten waarvoor ze de olie kunnen gebruiken… Daarom deze blog om jullie te vertellen waar die gouden vloeistof allemaal goed voor is…

Siam olie zit boordevol goeds voor je huid en kan je helpen bij kleine kwaaltjes. Van je gezicht tot je hele lichaam: de olie is een pure verwennerij!

De kwalitatieve amandelolie versterkt de huid , behoudt het vochtgehalte op peil en beschermt tegen invloeden van buitenaf. De olie bevat aloë-vera wat zorgt voor optimale hydratatie en natuurlijke regeneratie. Het heeft een ontstekingsremmende werking en een cel vernieuwend effect.

GELAATSVERZORGING: breng de Siam olie aan op een gereinigde huid, het liefst als laatste stap in je verzorgingsroutine. Enkele druppeltjes volstaan voor het gezicht, hals of nek. Om optimaal te hydrateren breng je de olie aan als je huid nog vochtig is.

 

LICHAAMSVERZORGING: breng uw Siam olie na het douchen/baden altijd aan op een vochtige huid  en masseer het zachtjes in met ronddraaiende bewegingen (buste, benen,…). Hierdoor ontstaat een water-olie-emulsie die heerlijk in de huid wordt opgenomen en het vocht perfect vasthoudt.

Leg de nadruk op de droogste zones en/of zones die gevoelig zijn voor striemen. Siam olie verzorgt en voedt de huid en wordt onmiddellijk opgenomen waardoor de huid niet vettig aanvoelt.

 

HAARVERZORGING: Siam olie legt een laagje en houdt zo vocht vast in de haarschacht. Daarnaast zorgt het voor een mooie glans. De olie is ideaal om droge lokken of puntjes te voeden en om je haar te stylen. U  kan de olie zo vaak als nodig op de lengten en punten van het haar aanbrengen. Voor een intens verzorgend effect brengt u het één- of tweemaal per week als “masker” op het hele haar aan. 10 minuten laten inwerken voor het wassen.

 

 

HANDVERZORGING: : Siam olie is een ideale balsem voor gezonde nagels en handen. Wrijf dagelijks 1 druppel op je nagels. Ze worden elastischer en groeien gezonder terug. Daarnaast kunt u uw vingernagels eenmaal per week gedurende ca. 15 minuten baden in lauw water + 2-3 druppels olie + 1 eetlepel melk.

 

Oh ja, extra tip, ik vind het heerlijk om enkele druppels olie aan mijn bad toe te voegen. Lekker zacht en voedend voor mijn huid.

Geniet van de vele mogelijkheden van Siam olie!

 

Marleen 

www.siamskincare.be